MEDICAMENTE pentru PSD (&Resturile). Insusi SEFUL STATULUI gireaza si aproba ACTIUNILE MAFIOTE ale DNA si CSM!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 06.07.2017 11:32 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Elena Udrea:

”Procurorul DNA Mihaela Iorga Morar a declarat public ca i s-a cerut de catre Kovesi sa  ma aresteze, la a treia incercare de arestare, respinsa de Parlament, in toamna lui 2015!!!
Ce dovada mai trebuie ca ceea ce spun eu inca din ianuarie 2015 sa fie crezut? Ce mai e necesar  sa aflam ca sa fie clar tuturor ca am fost arestata la comanda lui Kovesi si Coldea, ca am fost  si sunt tinta acestora, ca dosarele mele sunt rezultatul planului lor de a ma scoate din  politica si de a ma reduce la tacere? Asa cum de altfel s-a intamplat si in cazurile altora, in  alte dosare, dar fata de care cei doi au actionat cu mai putina patima.
Iar procurorii acestia care au avut intr-un final curajul sa vorbeasca, sa arate abuzurile  sefei DNA, au fost revocati din functii de catre CSM, la cererea lui Kovesi!
Cine mai poate sa restabileasca legalitatea in functionarea justitiei? Cine poate si vrea sa  opreasca abuzurile si ilegalitatile lui Kovesi si ale Sistemului din care face parte?
Cui sa ma adresez eu, tinta lor cea mai importanta, la cine sa reclam executia la care sunt  supusa, cand insusi seful statului ii gireaza pe acesti oameni si le aproba actiunile mafiote?”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.