Megaritual MASONIC pe care megacorporatiile satanico-masonice cheltuiesc milioane de euro!!!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 06.08.2016 18:47 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Mihai Seplecan, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, fost copresedinte PNL Cluj, fost candidat la Primaria Cluj din partea UNPR:

”Tinerii frumosi si sclavi au uitat cand urlau dupa Colectiv ca vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporatiile satanico-masonice sa cheltuiasca milioane de euro pe aducerea unor artisti membri illuminati, ei sustinand prin cumpararea biletelor acest megaritual MASONIC. Pai nu isi merita soarta atunci? La acest eveniment se vehiculeaza pe langa invocarea AntiHristului ( asta inseamna titlul UNTOLD- pentru cunoscatori) spalarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei si sume enorme de bani.
In momentul actual, omul nu este altceva decat un robot in carne şi oase un suflet mort intr-un corp inca viu dar plin de boli şi pacate. Toata construcţia sociala actuala, bazata pe competiţie şi pe libertinajul asta defect, nu face decat sa ne indeparteze de ceva sacru, pur. Fuga si disperarea dupa bani, bani si iar bani. Sa se intample toate acestea, au trebuit şterse valorile sanatoase din mintea si inima unui om, ca apoi, sa se inlocuiasca cu chestii simple pe care le poate pricepe rapid orice individ dezumanizat. Condusi de teama, rautate, invidie, disperare marea majoritate a oamenilor au ajuns nişte numere sau roboţi. Nişte rotiţe, care sunt folosite pentru ca acest mecanism al raului in lume sa triumfe. E trist pana la ţipat şi lacrimi, dar triumfa. Pamantul este locul necuratului majoritatea oamenilor aparţinandu-i şi servindu-i direct sau indirect, ştiind sau neştiind. Sunt oameni, care azi se vad treziţi şi maine , le observi somnul adanc.
Ii vezi, cum simpla lor existenţa de zi cu zi nu este altceva decat o susţinere etapizata a raului. Apoi, fiecare se uita in stanga şi-n dreapta cautand ţapi ispaşitori de parca şi-au spart toate oglinzile din casa. Demenţa in masa, livrata prin televizor, ziare, filme, muzica, internet, şcoala, cluburi, etc. Apoi, aceste persoane cu sufletul vandut diavolului care iţi explica , cum e perfect normal intr-o societate moderna sa intreţii relaţii sexuale intre persoane de acelasi sex, sa te droghezi, sa fumezi, sa bei peste masura, sa furi, sa minţi, etc. In alte tari au legalizat sexul cu animalele, necrofilia si multe altele. Şi uite aşa, ramanem fara barbaţi şi apar tot felul de baieţei caraghioşi, fiţoşi, figuranţi. Aşa a aparut femeia care este puternica doar cu cracii goi, deschişi şi ţaţe puse, botoxata, disperata dupa un batran şi burtos potent financiar. Morţi ce respira, cam la asta se reduce societatea romaneasca. Ce sa mai zice ce exista in alte ţari. Destul de greu de readus la viaţa aceşti roboţi. Toate sunt lumeşti, trecatoare si deşertaciune.
Nu judec şi nu condamn viaţa nimanui, pur şi simplu cineva trebuie sa le spuna locul in care se afla şi derapajul sufletesc ce creşte in ei. De aici vine totul de la suflet. Nimeni nu mai este linistit, fericit, mulţumit, implinit. Oare de ce??? Nu vad un viitor stralucit, vor urma perioade grele cu razboaie, foamete, greutati, certuri, rautaţi, dezbinari si destrabalare totala. Dar bucuroşi le ducem toate.
Vreau sa ştiţi ca cea mai buna zi in care trebuie sa incercaţi sa va schimbaţi viaţa este ziua de azi.
Maine nu va aparţine, doar Domnul e stapan peste ea. Şi stati liniştiţi cei care imi scrieţi, ma intreabati, ma judecati, ma huliţi sau ma condamnaţi, nu dorm in biserica, dar m-am trezit cu rugaciuni şi adorm cu ele.
Pace voua si sufletelor voastre! Amin”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.