MILITIA din ROMANIA iar a dat cu mucii in fasolea DEMOCRATIEI PSD. Amenda de 10.000 lei pentru ca a primit o inregistrare cu HOTUL!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 14.02.2018 20:35 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Ruxandra Zogorean:

”Actiunea Politiei Romane: in urma cu doua saptamani am semnalat o spargere intr un cabinet stomatologic din Sectorul 3, Bucuresti. Hotul a intrat pe geam, la ora 4 am, lucru de care am putut sa ne dam seama datorita unor camere instalate in cabinet, camere instalate de o firma specializata, cu care am incheiat un contract, contract predat Politiei, nu asa..
Am trimis imaginile Politiei, imagini clare cu chipul autorului, care dupa spusele lor mai sparsese cateva cabinete in aceeasi seara si astaptam sa ne sune cineva sa ne spuna ca l -au gasit si ca, poate lucrul asta ni s-a datorat si noua, ca de, l -am surprins in actiune.
Cand colo, la o saptamana dupa, am primit un proces verbal, cu o amenda de 10.000 de lei, cum ca am favorizat spargerea apartamentului prin neefectuarea analizei de risc la securitatea fizica a apartamentului, lucru de care n-aveam habar ca trebuie facut si de care n am fost nici informati.
Nu tu avertisment, de ce sa dam avertisment, mai ales cand cineva nu e rau intentionat, cand putem sa abuzam de functia noastra si sa facem ce vrem?! Nu mai prindeti nici un hot, fratilor, justificati-va salariile din amenzile pe care le dati oamenilor nevinovati!
Este absolut socant ce se intampla si Politia, de care ar trebui sa te simti protejat si ocrotit face asemenea abuzuri!Rusinos si strigator la cer, cu astfel de actiuni incurajati maxim spiritul civic al cetatenilor!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.