MINCIUNA ORDINARA. N-am 900 milioane euro! Dar MILIONAR si BUGETAR sunt de-o viata...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 03.09.2016 17:54 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Adrian Nastase:

”Sima,
ai afirmat, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei de vineri, 2 septembrie, ca as avea, singur sau cu Hrebenciuc (nu era clar), 900 de milioane de  Euro, “cea mai mare parte din suma pitita prin banci pe afara”. Este o minciuna ordianara.

Iti propun urmatoarele:  intr-o saptamana, sa duci dovezile respective la DNA (daca le ai) si eu sa suport rigorile legii, in  caz ca se confirma acuzatia. Daca nu, sa fii de acord ca oricine a citit minciuna asta a ta, atunci cand te vede pe strada, sa-ti dea o palma peste ochi (Predoiu si Daianu, cate doua) .
Te prinzi?”...

ACTUALIZARE. Ceva mai tarziu a venit şi raspunsul.

Cristian Sima:

”Bombonel se duce la Arcore, la resedinta lui Berlusconi si vede zeci de tablouri pe pereti. Cum ai reusit sa le stringi, intreaba acesta?
Berlusconi: ia vino la geam, sa-ti arat ceva. Vezi autostrada aceea?
Nastase: da
Berlusconi: Eh, ar fi trebuit sa fie cu 10 km mai lunga si cu 2 m mai larga, restul e pe pereti.
Dupa un an, Berlusconi vine in vizita la Cornu si vede pe pereti Miro, Tiziano, Modigliani.
Berlusconi: Cum ai reusit asta in doar 4 ani, eu sunt de 20 de ani in politica si nu am nici jumatate?
Nastase: vino la geam sa ti arat, vezi spitalul acela?
Berlusconi: Nu
Nastase: Eh, pai asta e.
Nu vreau sa intru in polemici publice cu personaje care pot influenta si manipula media dar voi incerca sa fac pe contabilul.
Cifra de 900 milioane este o deductie logica ca urmare a unei declaratii facute de Dana Nastase Monicai Nistorescu: "Draga, daca mai raminea Adrian la putere, macar un an, ajungeam la 1 miliard"
Acum sa contabilizam:
1. Un tablou Juan Miro agatat ostentativ in biroul din Kiseleff
2. Un Modigliani, primit spaga la afacerea cu IAI la reabilitarea Migurilor, e drept, actele pe acest tablou au ramas la Liviu Galan.
3. 20 de milioane, partea lui Bombonel, din afacerile cu Omnilogic si HP din perioada 2000-2004. Toate contractele de IT cu statul au fost cistigate de acestia. Faptul ca banii pleaca de pe un cont cifrat, pe alt cont cifrat, nu va fi o mare problema pentru DNA...daca vrea :)
4.conturile de la Pictet, operate de amicul Sturdza.
Dupa cum vedeti, ajung cu greu la 100 de milioane, pina la 900 va ajunge DNA ul. Cum nu reusesc sa ajung la 900 inseamna ca am pierdut pariul (sic)
P.S. Vorba lui Banciu: Cind te trezesti noaptea din somn, ce numeri mai intii? Migurile cazute sau casele care ti-au ramas?”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.