Mitomanul Victor PONTA il face mitocan pe Dacian Ciolos!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 12.05.2016 17:56 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

”Este prima data cand nu e cazul sa il mai iert pe Dacian Cioloş, pentru ca in acest caz mitocania este prea evidenta (şi credeam ca nu il caracterizeaza)!
Avand in vedere faptul ca el personal şi Guvernul sau nu au absolut niciun merit legat de proiectul de la Deveselu, dar şi faptul ca aliaţii NATO şi cei americani ştiu foarte bine cu cine au luat decizii şi cu cine au lucrat din 2011 pana acum, era absolut normal sa invite la momentul de inaugurare pe cei care chiar au o contribuţie la asta!
Şi sper ca Dl. Cioloş nu sufera de boala numita "Iohannita" - adica sa iţi asumi ce fac alţii doar pentru ca tu eşti total incapabil sa faci ceva!
Daca pe Basescu, pe Gabi Oprea şi pe mine nu ii da voie Iohannis sa ne invite (dupa ce a fost prins ca a furat o casa nici eu nu vreau sa ma afişez cu el ca ma compromit) cel puţin pe Mircea Duşa, Titus Corlaţean şi Bogdan Aurescu era de bun simţ sa ii vad la ceremonie!
Dacian, aştept cu incredere ca pentru aceasta gafa total impardonabila sa iţi prezinţi scuzele cuvenite! Sa nu ma dezamageşti te rog!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.