Modificarea prevederilor privind tichetele de masa, de cresa si a tichetelor cadou

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 22.12.2011 18:17 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Se modifică prevederile referitoare la tichetele de masă, de creşă şi tichetele cadou, care se acordă de către Companiile Naţionale şi regiile cu capital de stat care se autofinanţează.De menţionat că în sistemul bugetar, potrivit Legii 283/2011, în anul 2012 nu se acordă tichetele de masă, de creşă şi tichetele cadou.

Astfel, la propunerea unor angajatori şi în urma unor discuţii cu sindicatele si patronatele, Guvernul a decis sa modifice textul iniţial al legii, după cum urmează: 'valoarea nominală a unui tichet de masă, de creşă şi tichet cadou va putea fi indexată semestrial cu indicele preţurilor de consum înregistrat la mărfurile alimentare, comunicat de INS'.

Textul anterior al legii prevedea că valoarea nominală a unui tichet de masă, de creşă şi tichet cadou se indexează semestrial cu indicele preţurilor de consum înregistrat la mărfurile alimentare, comunicat de INS.

Prin această modificare, angajatorii nu vor mai fi obligaţi să indexeze semestrial valoarea tichetelor de masă, de creşă şi a tichetelor cadou.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.