Neculai Ontanu implicat intr-un caz de violare... a Politiei Bucuresti!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 28.03.2016 15:48 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

La Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 4 Bucureşti a fost inregistrat pe 28 martie 2016, un dosar in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de violarea sediului profesional, prev. de art. 225 Cod penal, şi neglijenţa in serviciu, prev. de art. 298 Cod penal, infractiuni pentru care a fost inceputa urmarirea penala cu privire la fapta.
Cauza a fost constituita ca urmare a sesizarii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti de catre Serviciul de Reţinere şi Arestare Preventiva din cadrul aceleiasi directii cu privire la faptul ca, la data de 25 martie 2016, in jurul orelor 14, profitand de neatenţia agenţilor de poliţie aflaţi in serviciu in Punctul de control acces,  numitul M.L.Ş. a patruns in curtea sediului instituţiei, cu un autoturism in care se afla inculpatul Onţanu Neculai, faţa de care Curtea de Apel Bucureşti a emis, la aceeasi data, un mandat de arestare preventiva.
Cercetarile sunt efectuate in cauza de catre Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 4 Bucuresti.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.