Nu inteleg de ce il huiduie oamenii pe Iohannis. OPREA a facut la fel si nu l-a huiduit NIMENI!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 10.04.2016 18:18 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta a ajuns chiar sa-i laude pe Traian Basescu şi Emil Boc!...
”Eu nu inţeleg de ce il huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru ca stau blocaţi in trafic” - spune arogantul, constipatul, infractorul şi jmekerul de Victor Ponta, facand pe pesedistul din opoziţie.
Cat a fost la putere, cat a fost la guvern, n-ai vazut de la Victor Ponta nici cel mai mic gest sau vorba de jmeker ca subalternul lui Gabriel Oprea, marele vicepremier, se plimba prin Romania ca pe bulevardul lui taica-su...

Victor Ponta:

”Eu nu inţeleg de ce il huiduie oamenii pe Iohannis doar pentru ca stau blocaţi in trafic, din Militari pe Valea Oltului şi pana in Sibiu! Dl. Iohannis le-a spus de mult ca va face "un altfel de politica"! Şi se ţine de cuvant, chiar face totul altfel:
1. Am participat la multe evenimente oficiale alaturi de preşedinţii Romaniei (Iliescu şi Basescu) şi nu am vazut NICIODATA o coloana atat de mare; total inutila daca nu eşti preşedintele SUA, Rusia sau China!
2. Din cate cunosc niciun preşedinte (nici macar Barack Obama) nu pleaca in deplasari PRIVATE (adica in weekend acasa) cu sistem identic de protecţie ca la evenimentele oficiale.
3. Conform legislaţiei in vigoare şi regulamentelor SPP, dispozitivul de protecţie şi coloana oficiala este identic pentru Preşedinte şi pentru Prim-ministru. Dupa cum ştiţi foarte bine, eu am mers timp de 4 ani cu o SINGURA maşina de protecţie alaturi de Dusterul in care ma aflam eu (nefiind aşa disperat sa imi cumpar din bani publici un Mercedes blindat). Aceasta situaţie de normalitate este valabila şi pentru premierul Boc sau pentru premierul Cioloş, pe care nu il veţi vedea blocand traficul cu 10 maşini dupa el!
Concluzia - sa ne bucuram cand Dl. Iohannis este in Florida (cu mulţi "bodyguards" platiţi tot din bani publici) sau in deplasari aşa zis oficiale care dureaza dublu decat timpul petrecut vreodata la birou - aşa avem trafic mai bun in Bucureşti şi pe Valea Oltului!
Şi se ţine de cuvant - "un altfel de politica"!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.