O coloana de MASINI din DIASPORA va trece prin MARILE ORASE EUROPENE. MESAJ pentru GASCA de INFRACTORI de la CONDUCEREA TARII!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 22.07.2018 16:22 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Organizatiile si grupurile civice din diaspora au anuntat o actiune fara precedent, aceea de a organiza un protest de mari dimensiuni, impotriva puterii politice de la Bucuresti, pe 10 august.
Mobilizarea e foarte mare, retelele de socializare fiind cuprinse de febra unui eveniment care ar readuce in tara un numar asa de mare de oameni, cu scopul de a transmite un mesaj foarte clar, prin care cer demiterea actualului guvern si blocarea legilor care anuleaza pedepsele primite de politicienii corupti.
Initiatorii sunt din Anglia insa implicate in actiune sunt mai toate grupurile civice din Europa: Milano, Munchen, Zurich, Madrid, Paris, Bruxelles, Budapesta etc.
E prima data in istoria recenta cand dispora actioneaza in comun, organizand un eveniment de asemenea amplitudine.
In 7 august va pleca de la Londra o coloana de masini care va trece prin orasele mari europene, unde se vor adauga si alte masini, urmand sa ajunga la Bucuresti in dimineata zilei de 10 august.  
Va fi un mesaj pe care concetatenii nostri, haituiti din tara de politica ultimilor 28 de ani, il vor transmite Europei, dar si gastii de infractori aflate la conducerea tarii.
https://www.facebook.com/events/2095447564002928/
https://www.facebook.com/events/221274718672012/
https://www.facebook.com/events/609395156101916/

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.