PARLAMENTUL lui PSD a adoptat LEGEA pentru a salva 40 de MILIONARI ROMANI in FRANCI ELVETIENI...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 28.10.2016 13:05 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

„Exista persoane care au luat credite de peste un milion de franci elvetieni, chiar de peste doua-trei milioane de franci, sau doua credite de peste un milion de franci pentru a face investitii mobiliare, cum sunt actiunile, sau le-au bagat in alte afaceri, nu au facut investitii imobiliare. Noi ne-am uitat la creditele de peste un milion de franci si am observat ca in cazul unora nu se afla in spate o achizitie imobiliara. Toate acestea au fost credite de nevoi personale“, a declarat Eugen Radulescu, seful Directiei stabilitate financiara din cadrul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), pentru „Adevarul“.

Eugen Radulescu a aratat ca sunt 40 de persoane care au luat 45 de credite de peste un milion de franci elvetieni.
Mai sunt şi aproximativ 1.500 de credite cu o valoare mai mare de 250.000 de franci elvetieni, mai spune Adevarul.
Premierul Dacian Ciolos a declarat, zilele trecute, ca sunt 200 de creditori care au luat imprumuturi de peste 250.000 de franci si ca acestia totalizeaza „peste 1 miliard de lei din cei 5 si ceva de miliarde de lei care au fost imprumutati“.
Guvernul Ciolos a contestat, la Curtea Constitutionala, proiectul de lege adoptat de Parlament referitor la conversia creditelor in franci elvetieni la cursul de la data acordarii.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.