Pasaricaaa!... DEPUTATUL PSD care a tras la TIMISOARA, la REVOLUTIE, verificat daca respecta regimul armelor...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 14.03.2017 18:41 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Politia Arges s-a autosesizat si verifica daca deputatul PSD Catalin Radulescu respecta legea privind regimul armelor, spune TVR.
Deputatul PSD a declarat intr-un interviu in Adevarul ca are acasa arma AKM cu care a luptat la Revolutie, şi a tras la Timişoara, unde a urmat Facultatea de Medicina intre anii 1982-1987, si ca va iesi in strada daca e nevoie, sa apere tara.
Deputatul PSD e nemultumit de oamenii care demonstreaza in Piata Victoriei.

Deputatul PSD Catalin Radulescu: "Pentru ce mai se duc oamenii acum in Piata Victoriei si pentru ce nu iesim noi acum impotriva lor cu tunurile de apa?"

Dupa interviul acordat pentru publicatia Adevarul, deputatul Catalin Radulescu si-a nuantat ideile despre protestatari. A facut-o numai dupa ce i-a atentionat pe jurnalisti ca datorita lui, in calitate de revolutionar, pot ei sa ia, in zilele noastre, un interviu.
A tinut sa precizeze ca nu vrea sa iasa cu armele pe care le colectioneaza in strada decat in cazuri extreme, daca se intoarce comunismul, si nu impotriva protestatarilor, cum a fost interpretat.
Catalin Radulescu declara ca, dupa interviul de la Adevarul, a primit amenintari cu moartea si si-a contactat deja avocatii.
Pana atunci, Politia Arges s-a autosesizat si verifica daca deputatul respecta Legea privind regimul armelor.

Dinu Dumbrava, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Arges: "Au fost inregistrate la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti 3 sesizari, trimise prin mail, in legatura cu mai multe afirmatii facute in spatiul public de o persoana care are calitatea de deputat. Avand in vedere calitatea, aceste sesizari au fost trimise la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, spre competenta solutionare".

Deputatul Catalin Radulescu are o condamnare, de Inalta Curte de Casatie si Justitie, la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie si este autorul mai multor initiative controversate in Parlament.

Catalin Radulescu, deputat PSD: "Atat timp cat eu trebuie sa-mi cumpar trei costume pe luna, doua costume, patru costume, nu-mi ajung nici banii pentru pantofi. (n.r., catre un jurnalist): Uita-te mai bine la pantofi, ca poate nu-i vezi foarte bine. Nici mie nu-mi plac tenisii aia pe care-i ai tu urati. Cum in Albania, am inteles, de exemplu, ca e 2.000 de euro indemnizatia unui parlamentar, pai macar ca albanezii s-ajungem si noi".

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.