Pe Iohannis nu l-au tinut bracinarele sa fie Presedinte...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 22.02.2016 22:21 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Traian Basescu:

”Saptamina trecuta a fost confirmarea a ceea ce spuneam la sfirsitul mandatului : Evolutiile pozitive din ultimii 10 ani in privinta consolidarii statului de drept nu sunt ireversibile.
Sa recapitulam ziua de miercuri 17 februarie 2016:
1.Presedintele Senatului pune in discutie, in plen, aplicarea unei hotariri definitive a justitiei si o intreaga galerie de senatori condamna fara scrupule ANAF si guvernul pentru indrazneala de a declansa procedura de punere in aplicare a hotaririi definitive;
2.La Camera Deputatilor, la votul despre arestarea unui parlamentar acuzat printre altele de influentarea martorilor intr-o ancheta penala, dispare majoritatea PSD+PNL (in frunte cu doamna Gorghiu) din sala de plen si votul nu poate fi dat. Asta nu este apararea drepturilor omului, ci a infractorului.
3.Avocatul Poporului se autosesizeaza si declanseaza o ancheta privind indrazneala ANAF de a aplica legea;
4.Presedintele Romaniei considera punerea in aplicare a hotaririi judecatoresti ca fiind “banale motive administrative”.
Cele de mai sus s-au petrecut sub minciuna asumata de toti a apararii dreptului la libera exprimare, drept pe care nimeni nu l-a pus sub semnul intrebarii, si in favoarea unuia care a furat 60 milioane euro, fapt pentru care a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.
In toata aceasta desfasurare de forte politice inpotriva statului de drept, era nevoie de un Presedinte al Romaniei care sa apere statul. Pacat ca pe Iohannis nu l-au tinut bracinarele sa fie Presedinte.
Atentie, statul de drept nu este un bun cistigat”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.