Personalitati ale vietii publice vor edifica... Monumentul Celor Fara de Vina!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 03.11.2015 21:19 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Cristian Popescu — Piedone, Primarul Sectorului 4:

”In urma lor ne-a ramas tuturor o durere imensa, care ne-a impietrit. Şi tot in piatra vom sapa pentru totdeauna un monument inchinat lor, celor care au pierit atat de tragic, brutal şi absurd, pentru ca noi sa deprindem, din pacate, prea tarziu, ca, intotdeauna cand e vorba de vieţile oamenilor, nu este suficient sa faci doar ceea ce iţi revine, ci mult, cu mult mai mult, infinit, pana la a-ţi da viaţa, aşa cum au facut-o unii dintre aceşti copii, care astazi sunt alaturi de ingeri.
Dupa bunul obicei creştin, atunci cand un suflet se stinge intr-un loc, departe de casa şi de cei dragi, intru pomenirea sa, locul este marcat cu o troiţa sau o cruce, pentru ca familia sa aiba unde sa se reculeaga, sa aprinda lumanari şi sa-şi planga durerea.
Cu sprijinul unor oameni inimoşi, care au inţeles intotdeauna sa sprijine proiecte de suflet, cu lacrimi şi o suferinţa adanca, respectam de-a pururi memoria acestor tineri nevinovaţi, ridicand spre Cer ruga noastra şi MONUMENTUL CELOR FARA DE VINA, pe care care vom grava numele tuturor celor care au pierit in urma tragediei din data de 30 octombrie a.c.
Foarte curand, in rondul situat pe strada Tabacarilor nr. 7, MONUMENTUL CELOR FARA DE VINA va fi edificat, prin aportul unor personalitaţi ale vieţi publice, care au raspuns acestei iniţiative a Primarului Cristian Popescu — Piedone.
'Ca om sunt prabuşit sufleteşte, cu gandul la drama familiilor care işi plang acum oamenii dragi pe care i-au pierdut. Ma rog pentru raniţii care lupta acum pentru viaţa lor pe patul de spital. Condoleanţe familiilor, pentru imensa pierdere, iar noua, tuturor, inţelepciunea de a deprinde invaţamintele necesare şi de a judeca drept !”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.