PLAGIATUL este un RISC la adresa SECURITATII NATIONALE. Dar Victor PONTA e FINUL lui...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 05.09.2016 12:17 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Fostul director SRI, intr-un interviu realizat de Emilia Şercan pentru Pressone, recunoaşte ca dupa demisia din SRI,  a devenit presedinte al ASSN, Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale, care a fost pusa pe picioare de Gabriel Oprea, principalul initiator al legii de infiintare.
Dupa ce a devenit presedintele Academiei, in 2015, aceasta si-a schimbat denumirea in Academia de Stiinte ale Securitatii Nationale, iar autofinantarea a fost inlocuita de finantarea din bugetul de stat, cand Gabriel Oprea era vicepremier, iar Victor Ponta, finul lui George Maior, era premier.

Ambasador in SUA, fost senator PSD si fost director al SRI vreme de peste opt ani (2006-2015), George Cristian Maior este fiul lui Liviu Maior, fost ministru PDSR al Educatiei in perioada 1992-1996.
George Maior a inceput sa lucreze in 1992 in Ministerul de Externe, in perioada 1997-1999 fiind insarcinat cu afaceri la Ambasada Romaniei din Irlanda.

George Maior:

”Este un risc la adresa securitatii statului si, daca va aduceti aminte, m-am exprimat si public in privinta bacalaureatului, ca este o problema de securitate nationala sa copiezi, sa trisezi. Tot aici, pe acest plan, pun si ideea plagiatului: este un risc la adresa securitatii nationale, da, este!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.