PNL este de fapt Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 29.07.2016 16:29 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

”Eu v-am spus de mult timp ca noul PNL este de fapt PCUS (Partidul Comunist al Uniunii Sovietice din vremea lui I.V. Stalin)!
PCUS dadea un comunicat de susţinere de fiecare data cand Stalin trimitea in Siberia (sau in faţa plutonului de execuţie) un lider care pana cu cateva zile inainte era mare "ştab" in Partid!
Bogdan Olteanu a fost Preşedintele Camerei Deputaţilor din partea PNL şi este (inca) viceguvernator al BNR din partea PNL. Habar nu am daca a luat sau nu bani de la SOV in campania electorala din 2008 - dar sigur eu nu eram atat de apropiat atunci de Olteanu cum erau alţi liberali (de exemplu Gorghiu, Mişu Voicu, Atanasiu, Catalin Predoiu etc.) - şi daca s-au dat bani in campanie a fost sa se aleaga şi respectivii deputaţi!
Anul trecut in noiembrie, dupa demisia mea, s-a vorbit ca Bogdan Olteanu este propunerea PNL pentru Premier, in oglinda cu Liviu Voinea propus de PSD (pana le-a spus clar Dl. Iohannis sa termine cu propunerile ca decizia cu Cioloş era luata demult, inca inainte de "Colectiv")!
Olteanu a fost saltat aseara tarziu pentru ceva ce se spune ca a facut in 2008 (conform normelor democratice şi statutului de drept "romanesc") şi azi la prima ora, inainte sa bea cafeaua, tovaraşa Gorghiu Dej a emis comunicatul de infierare a "coruptului"! Faptul ca in 2008 (cand se petreceau faptele incriminate) Alinuţa işi bea cafeluţa de dimineaţa chiar cu "inculpatul" este un detaliu irelevant pentru aceasta cauza!
PNL (fost PDL) = PCUS! Qed”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.