Ponta mai are putin si ne ingradeste in tarcuri cu sarma ghimpata si ne pune calus in gura

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 08.06.2015 19:03 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Monica Luisa Macovei:

”Ponta mai are puţin şi ne ingradeşte in ţarcuri cu sarma ghimpata şi ne pune caluş in gura

• Ponta ne-a demonstrat astazi, in cateva minute, ca pentru el nu exista democraţie, nu exista legi, nu exista Romania. Exista numai scaunul de care s-a lipit cu clei, ca sa nu se dea jos cu niciun chip.

1. Ponta a ameninţat astazi opoziţia cu plangeri penale daca va organiza manifestaţii de protest, la care sa i se ceara demisia. Ameninţarea lui Ponta este o grava incalcare a drepturilor constituţionale şi o lovitura data democraţiei. Numai in dictaturi sunt interzise mitingurile politice.

2. Ponta s-a aratat convins ca plangerile penale impotriva opoziţiei vor fi „cercetate” de Procurorul General, adica de prietenul lui, Tiberiu Niţu, şi ca liderii opoziţiei „vor fi declaraţi suspecţi”. Afirmaţia lui Ponta este un amestec grav in justiţie şi o incalcare a separaţiei puterilor in stat. Adica prim-ministrul ii spune procurorului general pe cine sa ancheteze? Se vede ca a fost elevul lui Nastase.

3. Ponta a ameninţat astazi ca scoate oameni in strada, o contra-manifestaţie la protestele anunţate pentru demisia lui. Ameninţarea lui Ponta incalca grav Constituţia şi este lecţia invaţata de la Ion Iliescu, care a chemat minerii la Bucureşti.

4. Ponta le-a dat de inţeles astazi baronilor locali PSD şi aliaţilor sai, Tariceanu şi Oprea, ca pot schimba Codul penal şi Codul de procedura penala, afirmand ca este obligaţia lor sa „indrepte lucrurile”. Declaraţia lui Ponta este semnalul politic al suspendarii justiţiei, al uciderii luptei anticorupţie şi al ingroparii instituţiilor judiciare.

Ponta mai are puţin şi işi va dori sa ne ingradeasca in ţarcuri cu sarma ghimpata şi sa ne puna caluş in gura.

Cartelul PSD impotriva justiţiei se zbate ca sa scape cu orice preţ. Iar pentru Ponta şi PSD distrugerea Romaniei intra la "orice preţ".

Ponta, sa ştii ca noi nu avem preţ şi ne vom apara ţara şi democraţia pana la capat!”

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.