PONTA plange dupa vremurile cand era ALES democratic Ion ILIESCU!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 14.04.2016 12:24 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

”Ca sa fie foarte clar ce am spus si ieri despre Piedone - nu locuiesc in Sectorul 3 si nu pot astfel sa-l votez pe Robert Negoita , dar daca se voteaza pentru Primar pe 5 iunie acesta ar trebui sa fie ales cu 99%!!! Ca si Olguta Vasilescu la Craiova, ca si altii!

La fel sunt convins ca daca se voteaza pentru Primar la Bucuresti ( si nu pentru varianta romaneasca a lui Rasputin) Marian Munteanu ar trebui in mod firesc sa aiba cel mult 1%!!!
Am inteles ca functia de Presedinte al tarii nu mai poate fi decisa in Romania si de catre romani, deoarece cel care o ocupa trebuie sa voteze si sa sustina decizii internationale mult prea mari si importante pentru o tara mica ( si oricum lovita constant din interior de o multime de "cozi de topor")! Noi doar trebuie sa mergem cuminti cu restul "Grupului" ( si sa platim cheltuielile extravagante cand avem ghinion sa ni se impuna un presedinte cu apucaturi de Grof din secolul XVII)
Dar dincolo de Presedinte chiar ar trebui sa putem sa ne alegem democratic Guvernul Central si guvernarile locale , inclusiv primarii / pentru ca deciziile lor de zi cu zi ne afecteaza noua viata de zi cu zi!
Manipularile si propaganda devenite deja clasice la prezidentiale reprezinta o adevarata catastrofa in cazul alegerilor locale si parlamentare.
Un singur exemplu foarte recent - penibilul absolut si mostra de incompetenta crasa dovedita de "tehnocrati" in cazul Ordonantei privind salarizarea ( care afecteaza direct 1,2 milioane de angajati plus familiile lor)!!! Acesti oameni de la Guvern sunt evident incapabili si sa fie portari de bloc pentru ca si-ar da cu usa in cap singuri !!!
Sper deci sa fim lasati pe 5 Iunie sa votam primari, care stiu sa administreze orase sau comune / sa nu fim obligati iar sa votam tot felul de salvatori mesianici care dupa vot se duc sa ne salveze in Florida sau la Maglavit!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.