PONTA-i DETESTA pe TALIBANII si MACELARII SOCIALI care DEMONIZEAZA un POPOR

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 07.07.2015 21:23 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta... ii detesta pe "talibanii" sau "macelarii sociali" care demonizeaza un popor...

Tot Victor Ponta nu inţelege de unde... batalia haotica şi iraţionala a unor romani contra altor romani...

Şi tot Victor Ponta reclama... foamea oarba de "ciolan" a celor care au mai fost la putere şi au folosit-o rau sau a celor care au primit deja mult pe degeaba...

Dar tot Victor Ponta susţine ca... Romania a trecut cu bine de o criza cumplita (2009-2011)...

Victor Ponta:

”OPINIA MEA DESPRE GRECIA:
- Sunt o democraţie funcţionala şi asta trebuie respectat şi chiar admirat. Ii detest pe "talibanii" sau "macelarii sociali" care demonizeaza un popor doar pentru ca uneori indrazneşte acel popor sa aiba alta parere decat ei.
- Grecia este parte esenţiala a Europei. Grecii au nevoie de UE, dar şi UE are nevoie de greci. Soluţia este doar impreuna şi doar prin dialog şi respect, nu prin decizii unilaterale.
- Indiferent de calea aleasa de Grecia vor fi necesari ani lungi de reforme care implica sacrificii şi suferinţe. Cand Romania a fost in criza nimanui nu i-a pasat. Aş vrea de data asta sa fim toţi mai solidari.
- Romania nu seamana DELOC cu Grecia - nici in bune, nici in rele. Avem o istorie diferita, mentalitate diferita, condiţii naturale, sociale, politice şi economice diferite. Trebuie ca cineva sa fie foarte ignorant sau foarte manipulator ca sa faca nişte comparaţii forţate acolo unde logica spune ca nu poţi compara mere cu pere.
- Independent de situaţia de mai sus, Romania a trecut cu bine de o criza cumplita (2009-2011), se afla in al patrulea an consecutiv de creştere economica sustenabila (locul 1 in Europa pe ultimul trimestru), şomaj sub media europeana, pace sociala şi stabilitate guvernamentala, o Agenţie fiscala in modernizare şi eficienta, sistem bancar puternic şi bine supravegheat de BNR, potenţial economic de creştere şi dezvoltare care se pune in valoare prin ultimele masuri adoptate (in special Codul Fiscal)!
Nici situaţia din Grecia, nici cea din Ucraina, nici razboiul din Siria sau alte evenimente externe nu pot perturba direcţia noastra pozitiva. Exista insa şi un pericol uriaş care poate strica tot, in buna tradiţie a Meşterului nostru naţional Manole: batalia haotica şi iraţionala a unor romani contra altor romani, foamea oarba de "ciolan" a celor care au mai fost la putere şi au folosit-o rau sau a celor care au primit deja mult pe degeaba şi vor şi mai mult neavand habar ce sa faca cu acea putere!
O sa vedem in curand daca şi de data asta vom strica tot cand este bine sau putem sa rupem acest blestem naţional”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.