PRINTUL NICOLAE a facut O TENTATIVA de VIOLARE a domiciliului REGELUI MIHAI. Spun PRINTUL DUDA si MARGARETA, Principesa a ROMANIEI!...

Scris de Alex Neagoe | Publicat in 08.11.2017 17:15 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Familia Regala:

”In seara de marţi, 7 noiembrie 2017, Nicolae Medforth-Mills a facut o tentativa de violare a domiciliului Majestaţii Sale Regelui, la reşedinţa din Elveţia. Dl Medforth-Mills a forţat uşa casei, implicand in incident şase persoane, dintre care trei colaboratori ai Casei Majestaţii Sale.

Dl Medforth-Mills a agresat fizic şi verbal trei persoane. Una dintre ele prezinta rani corporale. In final, el a fost impiedicat sa forţeze intrarea in casa. Majestatea Sa a facut clar, de mai multe luni de zile, faptul ca refuza sa-şi vada nepotul, lucru adus la cunoştinţa dlui Medforth-Mills in repetate randuri.

La incident au fost prezente trei infirmiere, venite sa trateze pe Majestatea Sa, care nu au putut sa-şi faca la timp datoria. De asemenea, infirmierele au facut cunoscut ca se tem pentru integritatea lor corporala şi ca vor lua in discuţie la instituţia lor daca vor mai veni sau nu sa-l trateze pe Rege.

Incidentul a survenit la doar o ora dupa ce Regele Mihai primise Sfanta Impartaşanie de la trimisul IPS Mitropolitului Iosif.

Casa Majestaţii Sale a inaintat o plangere la poliţia elveţiana”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.