Profesor universitar retinut pentru o crima de acum... 18 ani!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 08.03.2016 17:52 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

La data de 8 martie 2016, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti au dispus punerea in mişcare a acţiunii penale pentru savarşirea infracţiunii de omor impotriva inculpatului Dan Pacurariu, profesor universitar, in varsta de 55 de ani, şi reţinerea acestuia pentru o perioada de 24 de ore.

In noaptea de 26/27 iunie 1998, in timp ce se afla in locuinţa victimei Mihaela Fulga (in varsta de 30 de ani), situata in mun. Bucureşti, sector 3, inculpatul P. D. a agresat-o pe aceasta, aplicandu-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebita, cauzandu-i in aceasta modalitate leziuni grave (multiple fracturi la nivelul capului), care i-au determinat decesul — victima a fost descoperita, in stare de putrefacţie, in seara zilei de 29 iunie 1998.

Agresiunea a fost comisa in contextul degradarii relaţiei dintre inculpat şi victima, ca urmare a manifestarilor excesive de gelozie ale inculpatului, acesta devenind extrem de posesiv (o urmarea pe victima la locurile de munca, pe strada, o aştepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna in mod frecvent cu scopul de a verifica unde este şi la ce ora ajunge acasa etc.), intre victima şi inculpat existand o viziune diferita asupra relaţiei.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.