PROSTITUTIE de la TIMISOARA, pana la BUCURESTI. O poveste cu BANI, NAIVITATE, TRAFIC de PERSOANE si tentativa de OMOR CALIFICAT...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 02.05.2018 13:00 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus punerea in miscare a actiunii penale si masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore a inculpatului BURTESCU ALIN-MARIAN, pentru savarsirea  infracţiunilor de trafic de persoane şi tentativa la omor calificat.

In fapt, s-a retinut ca in luna octombrie 2017, inculpatul Burtescu Alin Marian, in virsta de 30 de ani, a cunoscut  prin intermediul unui site erotic, o persoana de sex feminin, in varsta de 22 de ani, şi, speculand starea de vulnerabilitate şi naivitate a acesteia, a recrutat-o prin inducere in eroare (promisiuni de convieţuire) şi a transportat-o in diferite oraşe din ţara (Braşov, Timişoara, Piteşti, Bucureşti, Alba Iulia), in scopul de a practica prostituţia, in beneficiul lui, in apartamente, dar şi „la strada”.

Pe fondul comportamentului violent (fizic şi psihic) al inculpatului, persoana vatamata a hotarat sa rupa relaţia cu acesta, imprejurare in care, la data de 21.04.2018 (dupa ce anterior o ameninţase in mod repetat cu moartea intrucat refuza sa mai practice prostituţia in beneficiul lui), inculpatul Burtescu Alin-Marian s-a deplasat cu un autoturism  in zona in care victima practica prostitutia - DN 65, in apropiere de com. Pielesti – si, dupa ce a trecut prin dreptul ei de cateva ori a intrat pe acostament, in viteza, lovind-o cu partea frontala a autovehiculului.

Inculpatul a parasit locul evenimentului rutier deplasandu-se la politie abia dupa cateva ore.
Victima a suferit o fractura de humerus, leziune ce a necesitat o interventie  chirurgicala, imobilizarea bratului si implica pentru vindecare un numar de 55 de zile de ingrijiri medicale.

In cursul zilei de 2 mai, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.