Protest impotriva decapitarii institutiilor anticoruptie. Implica-te!!!

Scris de Stiri de Timisoara | Publicat in 16.06.2015 17:58 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Asociaţia M10 Filiala Timiş, Societatea Timisoara, SPICC şi Asociatia Civica si Umanitara Mana Ajutatoare (ACUMA)organizeaza azi, 16 iunie, intre orele 19.00 şi 21.00, in localitatea Timişoara, judeţul Timiş, pe scuarul din fata Instituţiei Prefectului Timiş, strada Bvd. Revoluţiei din 1989 nr. 17 A, un miting de protest, autorizat de primarie, care are ca obiect propunerile de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala.

Implica-te!!!

Suntem cetaţeni şi avem drepturi!

Avem dreptul sa fim reprezentaţi de oameni oneşti, avem dreptul la stabilitate şi prosperitate.

Suntem cetaţeni şi avem obligaţii!

Avem obligaţia de a stopa derapajele clasei politice.
E timpul sa refuzi complicitatea tacita cu politicienii corupţi, care zilele acestea pun la cale modificarea Codului Penal şi al Codului de Procedura Penala.
Unii politicieni nu se mai mulţumesc doar cu subsolurile Sistemului transpartinic, au prins curaj şi vor, la vedere, sub nasul nostru, sa ajusteze legile şi codurile pentru a se proteja de consecinţele juridice ale corupţiei.

Fii informat. Te priveşte!!!

Tacerea a avut, are şi va avea consecinţe! Consecinţele neimplicarii le simţi in viaţa ta de zi cu zi. Retragerea din spaţiul public a cetaţenilor a facut posibil ca o parte din clasa politica sa funcţioneze dupa regulile unui grup infracţional.  Eşecul clasei politice poate insemna şi eşecul nostru.
Noi, organizatiile semnatare, protestam impotriva decapitarii instituţiilor anticorupţie, a modificarii Codului Penal prin interventia perversa a unor politicieni constituiti intr-un adevarat grup infractional.  Justiţia trebuie lasata sa funcţioneze in baza legilor care protejeaza interesul comun şi a unei Constituţii care prevede ca ”Nimeni nu este deasupra Legii”.

Impreuna putem fi o forţa!!!

Semneaza:
Asociaţia M10 Filiala Timiş
Societatea Timisoara
SPICC
Asociatia Civica si Umanitara Mana Ajutatoare (ACUMA)

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.