PSD, un Grup Infractional Organizat ca o iubire fara sfarsit. Se pregateste: FLorian Walter...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 05.03.2016 19:30 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Florian Walter va fi adus in Romania din Emiratele Arabe Unite.
Confirmarea faptului ca Walter Florian a fost arestat la solicitarea  autoritaţilor romane şi se afla la dispoziţia organelor judiciare din Emiratele Arabe Unite a fost primita la data de 2 iunie 2015.

Florian Walter, patronul Romprest şi al Universitatii Cluj, fost actionar la Dinamo, pe numele lui adevarat - Buşca, nume pe care l-a schimbat ca sa scape de cazier, este acuzat de un prejudiciu produs bugetului consolidat al statului este in valoare totala de 4.500.000 de euro.

Fost consilier general pentru Primaria municipiului Bucuresti ca membru PSD, s-a desparţit de prima soţie şi s-a casatorit cu Rebecca de la Antena 2, naş fiind nimeni altul decat Miron Mitrea.
Florian Walter Buşca a infiinţat cateva firme impreuna cu Marian, fiul lui Virgil Magureanu, fostul şef al SRI, omul de incredere al lui Ion Iliescu.

Florian Walter este banuit ca, in perioada 2013-2014 a constituit şi coordonat  un grup infractional organizat, ce acţiona pe raza mai multor judeţe şi in municipiul Bucureşti, care ar fi desfasurat operatiuni financiare din sfera evaziunii fiscale si a spalarii banilor, prin reducerea artificiala a profitului impozabil si TVA de plata, efectuarea unor decontari fictive de la diferite societati si utilizarea de societati comerciale „tip fantoma”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.