RAZBOIUL PSD cu ROMANIA merge mai departe. CORUPTII sa faca PUSCARIE acasa sau in weekend!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 06.04.2018 16:16 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Monica Luisa Macovei:

”Deputaţii PSD&ALDE&UDMR au votat in Comisia juridica ca unele pedepse pentru corupţie sa nu fie executate la puşcarie, ci acasa sau in week-end. Vot pentru şpagi mai multe şi mai mari şi fara pedepse.

Sa dau un exemplu: eşti ministru şi ai luat mita ca sa blochezi sau sa scoţi de pe lista compensatelor anumite medicamente pentru bolnavii cronici; sau eşti primar şi ai luat mita ca sa dai autorizaţii de funcţionare pentru localuri periculoase pentru viaţa oamenilor; sau eşti director de spital numit prin intervenţii politice şi ai luat mita pentru a cumpara dezinfectante de proasta calitate; eşti prins şi condamnat 4 ani la inchisoare. Stai acasa sau te duci numai in week-end, dar nu la puşcarie, ci in “centre speciale” sa faci pedeapsa, nu ştim ce vile or fi acestea.

Decizia ministrului sau primarului sau a directorului de spital care a luat mita poate insemna moartea unor bolnavi cronici sau a unor tineri in cluburi sau imbolnavirea unor oameni din cauza infecţiilor din spitale. Deci, pentru ca ei nu fac puşcarie, o sa ne ceara şpagi mai multe şi mai mari in toata administraţia, de la guvernanţi pana la cel mai mic ghişeu.

Pentru PSD&ALDE&UDMR corupţia este o fapta oarecare, pentru care trebuie sa "plateasca" din confortul casei.

Noi ceilalţi ştim un adevar: corupţia ucide! De aceea trebuie sa fie pedepsita drastic.

Sa nu ii mai lasam sa ne fure vieţile şi sa nu plateasca deloc”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.