Refacere la pret redus in statiunile balneare

Scris de Titus Balan | Publicat in 09.09.2012 12:47 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Hotelurile din staţiunile balneare lansează programe noi începând cu 16 septembrie, programul "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" oferind turiştilor două varienate, în funcţie de "cerinţele" acestora.

 

"Decada balneară" şi "Hai la băi!", alături de "Wellness balnear" se vor întinde până pe 10 decembrie, programele fiind departajate de pachetele de servicii oferite, cazare, masă şi tratamentu, la acestea participând hotelui de două, trei, dar şi de patru stele.

Un pachet pentru şase nopţi poate fi achiziţionat cu 330-360 de lei, iar nouă zile cu trei mese pe zi şi tratament poate ajunge la între 710 lei şi 830 de lei de persoană, potrivit Organizaţiei Patronatelor din Turismul Balnear.
"O săptămâna de refacere", în varianta cu mic dejun, include şase nopţi de cazare, două proceduri de tratament/zi, dar şi o consultaţie medicală la sosire, pe baza recomandării medicului, tariful unui asemenea sejur pentru o persoană în cameră dublă fiind de 330 de lei pentru un hotel de două stele şi 360 de lei pentru trei stele. Varianta care conţine aceleaşi servicii, dar cu două mese pe zi, costă 470 de lei la două stele şi 540 de lei la trei stele.
"Decada balneară" oferă nouă nopţi de cazare, pensiune completă pe întreaga durată a sejurului şi tratament minim şapte zile, cu câte două proceduri pe zi, dar şi o consultaţie medicală la începutul sejurului. Tarifele practicate de hotelurile cu două stele sunt de 710 lei de persoanăîn timp ce pentru o stea în plus turistul va fi nevoit să scoată din buzunar 830 de lei de persoană.
"Hai la băi!" propune şase nopţi de cazare cu pensiune completă, două proceduri pe zi cu minim cinci zile de tratament, şi aceeaşi consultaţie medicală. Recomandarea medicului este obligatorie, precum şi o copie după talonul de pensie sau adeverinţa de plată la zi a asigurărilor sociale, atrifele pentru acest program fiind de 625 de lei de persoană la hotel de două stele, iar la trei stele costurile ajungând la 750 de lei.
Programul "vârf de gamă" - Wellnes balnear - oferă servicii "de fiţe", astfel, acesta include trei nopţi de cazare, două dintre zile fiind cu demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscină, saună, sală de sport, două proceduri de tip wellness, un masaj sau o şedinţă de întreţinere cosmetică, în funcţie de dotările hotelului. Pentru un pachet la un hotel de trei stele pachetul costă 625 lei de persoană, iar pentru unul de patru stele turistul trebuie să scoată din buzunar 650 de lei.
La program participă circa 40 de hoteluri din staţiunile: Amara, Băile Felix, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Buziaş, Călimăneşti-Căciulata, Covasna, Ocna Sibiului, Pucioasa, Sângeorz-Băi, Saturn, Stâna de Vale, Eforie Nord, Lacul Sărat, Slănic Moldova, Moneasa, Turda şi Vatra Dornei.
Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesară o recomandare de la medicul de familie sau de la un medic specialist, alături de dovada plăţii asigurărilor de sănătate sau copie a talonului de pensie. Ofertele pot fi achiziţionate de la orice agenţie de turism din ţară sau direct de la prestator.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.