Revolutia beretelor rosii

Scris de Viorel Dogaru | Publicat in 19.01.2012 22:38 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

In timp ce Victor Ponta şi Crin Antonescu se pregăteau pentru spectacolul autorizat de la Arcul de Triumf pentru a înfiera cu mânie proletară regimul dictatorial al lui Traian Băsescu şi pe bunica corupţilor din România, Elena Udrea, un personaj de legendă se strecura prin mulţimecu mare greutate, fiind un exemplar de intelectual pur, un politician respectat şi un primar care a reuşit să transforme peste noapte un orăşel într-o metropolă declarată centrul universului. 

Poate aţi ghicit, poate nu, este vorba de riojaneiroiezul Radu Mazăre, acest Adolf Hitler al bordelurilor cu felinare roşii, această caricatură exponenţială a politicii româneşti şi definitorie pentru cine a fost la putere, cine este şi cine va fi la putere.
Mai trist este că acest individ care nu este nici măcar un Gigi Becali al PSD-ului este lăsat să-şi facă de cap în văzul lumii. El, protestatarul împotriva dictaturii odioase a lui Traian Băsescu, afişându-se dispreţuitor, arogant şi nesimţit într-o mulţime de oameni rupţi în fund. Păi, cum poţi să-l iei în serios pe un Victor Ponta sau pe un Crin Antonescu când umblă cu clovnul cu beretă roşie plimbat pe la Copacabana în vreme de dictatură băsesciană?

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.