Revolutionarii lucreaza la o strategie...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 05.06.2014 22:52 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

La Palatul Parlamentului, s-a desfaşurat şedinta LORD'89 cu participarea atat a Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989 reprezentata prin vicepreşedintele senator Laurenţiu Coca, deputatul Niculae Mircovici şi Adrian Moldovan — consilier personal al preşedintelui deputat Cristian Sefer, cat şi a Secretariatului de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Luptatorilor Impotriva Regimului Comunist Instaurat in Romania in perioada 1945 — 1989, reprezentat prin Adrian Sanda — Secretar de Stat şi Gelu Voican Voiculescu.
De asemenea, au participat preşedinţii asociaţiilor de revoluţionari, membre LORD'89, precum şi invitaţi.

Scopul intalnirii a fost stabilirea strategiei pe care CPRD'89, SSRMLIRCIR, cat şi asociaţiile de revoluţionari trebuie sa o aplice pentru a-şi atinge obiectivele propuse.

Astfel, s-a discutat despre stabilirea unui program comun pentru aniversarea a 25 ani de la Victoria Revoluţiei Romane din Decembrie 1989 impreuna cu Institutul Revoluţiei Romane din Decembrie 1989, modalitatea repunerii in drepturi a revoluţionarilor cat mai urgent posibil cu respectarea prevederilor legale in vigoare şi verificarea calitaţilor dobandite in baza Legii nr. 341/2004, a tuturor categoriilor de beneficiari ai legii.

LORD '89 sprijina demersurile propuse de Adrian Sanda — Secretar de Stat, in vederea reluarii plaţilor şi a reverificarii calitaţilor acordate in baza Legii nr. 341/2004 şi impreuna cu CPRD'89, SSRMLIRCIR şi IRRD vor intreprinde acţiuni comune cu scopul de a recaştiga imaginea revoluţionarilor şi a asociaţiilor de revoluţionari din Romania.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.