Rolul lui GHITA i-l cunoastem: era de FABRICA DE BANI. Pentru cine?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 14.04.2017 16:45 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Ondine Ghergut:

”Nici o televiziune NU este interesata sa afle cum a reuşit Sebastian GHIŢA sa-şi mute banii din Austria si Franţa spre Turcia şi Serbia şi apoi spre zari arabe, cum i-a plimbat prin diverse firme din ţari UE si din afara Uniunii, de caţi bani este vorba şi cum pot fi recuperaţi.
Sigur, e important sa aflam cine l-a ajutat sa fuga, dupa cum important este sa aflam cu certitudine cine sunt creatorii sai. Putem banui: a inceput sa zburde prin finanţele ţarii in 2001, ajutat de Guvernul PSD, in care Victor Ponta era secretar de stat, şeful corpului de control al premierului Nastase şi şeful pepinierei PSD, iar Elena Udrea era o tanara speranţa a PSD si avocata RAAPPS.
Rolul lui GHIŢA i-l cunoaştem: era de FABRICA DE BANI. Pentru cine? Protectorii, cine erau? Probabil, cei din anturajul lui Ponta si al Elenei Udrea. Ponta insemna George Cristian Maior, seful SRI, iar Udrea = Traian Basescu.Dupa ce PONTA s-a insurat cu fiica lui Ilie SÂRBU, protectorii lui GHIŢA s-au inmulţit. Aşa a ajuns GHIŢA- fabrica de bani -, sa dicteze indiferent de cine era la guvernare.
Cei care se tem de dezvaluirile reale ale lui GHIŢA nu sunt procurorii KOVESI şi LAZAR, cum se straduiesc televiziunile sa acrediteze, ci cei care au beneficiat de banii pe care i-a obţinut din bugetul public.
Speranţa profitorilor: Serbia sa NU accepte extradarea lui GHIŢA. I se transmite sfatul sa ceara AZIL POLITIC”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.