ROMANIA ADEVARATA. Ce inseamna sa fii URMAS de SECURIST si COMUNIST in ROMANIA? Raspunsul corect: MILIONAR in EURO!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 13.08.2017 11:22 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Tiberiu Bica Postelnicu

Avere: 10- 11 milioane de euro
Varsta: 58 de ani
Resedinta: Bucuresti
Domenii: Auto si imobiliare

Tiberiu Bica Postelnicu este nepotul fostului ministru de interne Tudor Postelnicu. El este cunoscut pentru tranzactia din 2005 prin care a vandut peste 10% din actiunile societatii de asigurare Asirom fondului american de investitii QVT Fund. Suma incasata atunci de Postelnicu pentru pachetul vandut a fost de aproximativ 9,5 milioane de euro. In acest business, el a fost asociat cu Ioan Niculae. Postelnicu a fost implicat si este in continuare in afaceri importante.
El a detinut, prin intermediul firmei Total Distribution Group SRL, activitatea de distributie a tigarilor produse de Societatea Nationala a Tutunului Romanesc, iar in prezent are afaceri in distributia de bauturi alcoolice şi in domeniul auto. Omul de afaceri are actiuni in grupul de firme IATSA, societate desprinsa din Dacia Pitesti. Pe numele sau figureaza 32 de societati inscrise la Registrul Comertului, iar prin intermediul grupului IATSA, Postelnicu mai controleaza alte 15 firme. Omul de afaceri este partener de afaceri si cu fostul ministru al economiei, Adriean Videanu.
Impreuna cu acesta, cu proprietarul companiei de constructii Bog’art, Raul Doicescu, precum si cu Gheorghe Gabriel si Sida Ionescu, Postelnicu este actionar in firma Equity Invest. Exceptandu-l pe Gabriel Gheorghe, care controleaza 4% din actiunile firmei, ceilalti patru detin fiecare cate 24%.
Firma de consultanta, care in 2008 a inchis mai multe sucursale din tara, nu a avut rezultate bune nici in 2009. Anul trecut, cifra de afaceri a firmei in care proprietarul IATSA este asociat cu fostul ministru al economiei a fost mai mica de 100.000 de euro.(sursa: Forbes)

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.