ROMANIA isi salveaza ONOAREA prin ATITUDINEA FERMA a CETATENILOR

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 23.02.2017 18:03 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Dacian Ciolos:

”De ceva vreme, domnul Liviu Dragnea incearca sa ne convinga ca prezenţa susţinuta in strada a romanilor ar fi orchestrata de forţe straine. Acum cateva zile, spunea la televizor ca a auzit ”zvonuri” ca ar fi multinaţionalele – cum vine asta, sa prezinţi zvonuri la televizor, in calitate de Preşedinte al Camerei Deputaţilor?! Aseara vorbea despre un conflict artificial şi despre maşinarii de manipulare ”ultraprofesioniste” care ar veni din afara ţarii.
De fapt, este exact contrariul a ceea ce spune dumnealui: de data aceasta, protestele in strada ale romanilor inspira forţa civica şi incredere celor din strainatate. Romania işi salveaza onoarea prin atitudinea demna a cetaţenilor ei, in faţa unei tentative de restauraţie a nedreptaţii. Raspunsul este mult mai simplu: oamenii au ieşit in strada pentru ca vor decenţa, bun simţ şi onestitate in actul politic.
De acum inainte, nici nu mai este vorba de guvernul PSD-ALDE versus partea progresista a societaţii romaneşti. Este vorba despre capacitatea partidelor politice de a inţelege şi de a urma profunda nevoie de reforma, nu doar de a o mima. Nu cred ca mai exista cale de intoarcere. Clasa politica fie progreseaza pentru a se arata demna de aceasta revoluţie a bunului simţ, fie se discrediteaza ca factor de progres al societaţii pe care trebuie sa o slujeasca”.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.