ROMANIA merita mai mult decat un REBUT INTELECTUAL ca Victor PONTA?

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 05.08.2016 09:09 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Razboiul Zilei

Raluca Alexandra Pruna:

”Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinista. Din nou, a suta oara. Mai bate campii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zabovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem insa in alt joc si el e (inca) in politica mare. Il anunţ public - ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanţa astfel de afirmaţii. Poate işi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni raţionali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii.

Pe cei mulţi, scarbiţi de cum sunteţi reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflecţie: nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legata de numar, va explic gratis)”...

Victor Ponta:

”Felicitari Gabrielei Firea şi tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan sa aiba un loc ce ii poarta numele in Bucureşti!
Atitudinile şi abordarile fasciste şi securiste care sunt atat de prezente in viaţa publica din Romania anului 2016 (şi in baza carora toţi pigmeii il "infierau" cu manie proletara pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de aceasta data!
PS - cand o sa facem un Memorial al Crimelor Securitaţii şi Stalinismului (plus Basismului) in Romania putem avea acolo şi incaperi cu numele "Monica Macovei" şi "Raluca Pruna"! Merita tovaraşele sa nu le uitam ca sa nu repetam ororile acestora!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.