ROMANIA MOARE. Numai pe CALEA FERATA au fost 27 de SINUCIDERI de la inceputul anului 2017!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 18.08.2017 07:32 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

In timp ce Romania este (pre)ocupata de pensiile şi salariile speciale, ordonanţele anti-justiţie şi de lupta impotriva DNA, iata ca o femeie insarcinata se arunca in faţa trenului impreuna cu cei trei copii.

Conform statisticii la nivelul CFR Calatori, in primele 7 luni ale anului 2017, s-au inregistrat 56 de loviri auto la treceri la nivel cauzate de nerespectarea indicatoarelor rutiere sau barierei.
S-au mai inregistrat şi 27 sinucideri, doar de la inceputul anului...

Daca va intrebaţi care a fost situaţia in 2016, ei bine, s-au consemnat 89 loviri auto la treceri la nivel cauzate de nerespectarea indicatoarelor rutiere şi barierei.
De-a lungul intregului an 2016, s-au inregistrat 34 sinucideri, adica mai multe victime decat epidemia de rujeola de care se tot vorbeşte de doi ani de zile şi pe care o va rezolva PSD dintr-o semnatura de pix....

Adevaratul fenomen al sinuciderilor este mult mai mare, numai ca instituţiile statului patronate de PSD nu prea mai au timp sa fie transparente şi sa informeze onest şi in timp real cetaţenii Romaniei. Au alte probleme, mult mai importante decat poporul roman...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.