ROMANIA, PARADISUL PEDOFILILOR. ELVETIAN arestat pentru RELATII SEXUALE cu MINORI...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 16.03.2017 16:47 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurorii  Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Salaj au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a inculpatilor  Lombriser Wendelin, cetatean elvetian, pentru savarsirea  infractiunii de act  sexual cu minori, si Boldijar Mihaela, pentru savarsirea infractiunii de trafic de minori.

In cauza exista suspiciunea rezonabila ca incepand cu anul 2015, inculpatul Lombriser Wendelin, cetaţean elveţian care se afla pe teritoriul Romaniei de mai mult timp, a cautat şi identificat  pe teritoriul judeţului Salaj, dar şi pe raza judeţului Sibiu, mai multi copii vulnerabili care sa accepte sa intreţina relaţii sexuale cu acesta, in schimbul unor sume modice de bani.

Inculpatul Lombriser Wendelin s-a orientat in principal spre copii proveniţi din familii dezorganizate sau foarte sarace, neaflati sub supravegherea parinţilor, care cerşeau  sau işi caştigau existenţa cautand alimente, haine şi fier in containere.

In cursul anului 2015, inculpatul Lombriser Wendelin a abordat-o in faţa garii din Sibiu pe inculpata Boldijar Mihaela, care in acea perioada petrecea majoritatea timpului in zona garii din Sibiu şi locuia intr-o baraca amenajata in aceasta zona, careia i-a propus sa-i caute copii minori, de sex masculin, in vederea satisfacerii placerilor sexuale, in schimbul unor sume de bani.
In acest context, profitand de naivitatea victimelor specifica varstei precum şi de lipsurile materiale, inculpata Boldijar Mihaela a recrutat mai mulţi minori, cu varste cuprinse intre 12-16 ani ce proveneau din familii foarte sarace de pe raza unei localitati din judetul Sibiu şi care işi caştigau existenţa singuri prin cerşit pe raza oraşului Sibiu.

In cursul zilei de 15 martie, Tribunalul Salaj a dispus arestarea  preventiva a inculpatilor pentru o perioada de 30 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.