ROMANIA sub ASALTUL MIGRANTILOR. PESCADOR cu ZECI de MIGRANTI la MAREA NEAGRA, CAMION cu ZECI de MIGRANTI la NADLAC!.... VIDEO

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.08.2017 11:07 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

# Pescador cu zeci de migranti, interceptat de politistii de frontiera romani in apropierea tarmului romanesc al Marii Negre

In data 20.08.2017, in jurul orei 20.45, politistii de frontiera au detectat un pescador suspect in Marea Neagra, pe direcţia localitaţii Mangalia, la frontiera maritima, navigand din apele internaţionale spre ţarmul Romaniei.

Imediat, Garda de Coasta a dispus de urgenta efectuarea unei misiuni cu doua nave din cadrul Grupului de Nave Mangalia si Constanta pentru identificarea ambarcatiunii suspecte, in urma careia s-a stabilit ca la bordul acesteia se afla zeci de migranti.

# 24 migranti sirieni si irakieni care intentionau sa treaca ilegal frontiera, calauziti de un cetatean roman, depistati de politistii de frontiera de la P.T.F Nadlac

In data de 20.08.2017, in jurul orei 24.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac, judetul Arad, au observat pe sensul de mers dinspre autostrada A1 inspre oraşul Nadlac, o autoutilitara marca Mercedes Vito.

Avand suspiciuni cu privire la marfa transportata, poliţiştii de frontiera au procedat la oprirea autoutilitarei şi la legitimarea şoferului, constatand ca este vorba despre cetateanul roman, Nicolae F., in varsta de 37 de ani, din judetul Salaj.
De asemenea, in interiorul autoutilitarei, poliţiştii de frontiera au descoperit 24 de cetaţeni straini.
Cu ocazia verificarilor preliminare, poliţiştii de frontiera au stabilit ca cei in cauza sunt cetateni sirieni şi irakieni, 8 barbati, 3 femei şi 13 minori, adulţii avand varste cuprinse intre 18 si 75 de ani, iar minorii intre 2 si 16 de ani, majoritatea fiind solicitanti de azil in Romania.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.