Romania Zilei: Acesta este cel mai convingator produs al invatamantului romanesc

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 10.09.2015 12:10 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Romania Zilei

Au devenit virale pe internet propoziţiile pline de greşeli gramaticale ale Cristianei Sirbu.

Ea este analfabeta care a ajuns Doctor in Ştiinţe şi care a fost consilier prezidenţial pe vremea lui Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.

Cristiana Sirbu, aşa cum se prezinta pe blogul personal:

”Ma numesc Cristiana Sirbu si m-am nascut in localitatea Adjud, judetul Vrancea.
       Am absolvit Facultatea de Horticultura din cadrul Universitatii de Agronomie din Craiova in anul 1988, Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti  obtinand diploma de Doctor in Stiinte Agricole. Am absolvit cursurile de master in Dreptul Informatiei si Securitatii Privare din cadrul Facultatii de Drept - Universitatea Ecologica Bucuresti in anul 2006 si sunt Doctor in Stiinte incepand cu anii 1996 -1999 in cadrul Universitatii Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti.
De-a lungul timpului prin activitatea intreprinsa am acumulat o experienta considerabila in conlucrarea cu mediul stiintific si academic din Romania.
        Am fost consilier al domnului Presedinte Emil Constantinescu (1996 - 2000), in acesta perioada indeplinind si functia de director in cadrul Fundatiei Romane pentru Democratie. Am indeplinit functia de consilier al domnului Presedinte Ion Iliescu in perioada 1990 - 1996 si 2000 - 2004.
      In prezent indeplinesc functia de Presedinte Executiv al Fundatiei "Grupul de Initiativa Ecologica si Dezvoltare Durabila" ce il care ca presedinte si fondator pe domnul Ion Iliescu. Sunt Senior Associate in cadrul S.C. Mondopack Trading S.R.L., cea mai prestigioasa fabrica pentru echipamente de ambalat destinate ambalarii produselor alimentare si nealimentare din Romania. Pe langa cele enumerate, sunt profesor universitar in cadrul Facultatii de Management, Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala - Filiala Slatina din cadrul Universitatii de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara.”

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.