Rovinietele nu se mai gasesc la Posta si Rompetrol

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 01.10.2012 12:51 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic, că începând cu data de 1.10.2012, tariful de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România (rovinieta) nu mai poate fi achiziţionată din punctele de lucruale CN Poşta Română şi SC Rompetrol Downstream SRL. 

Din motive care ţin de respectarea legislaţiei în vigoare, convenţiile încheiate de către CNADNR-SA cu CN Poşta Română şi cu SC Rompetrol Downstream SR, nu au putut fi prelungite.
Utilizatorii pot achita în continuare tariful de utilizare a reţelei de drumuri naţionale din România (rovinieta), la ceilalţi distribuitori ai CNADNR SA din lista de mai jos: SC PASAJ SRL, SC OMV PETROM MARKETING SRL, SC MOL ROMANIA PETROLEUM PRODUCTS SRL, AUTOMOBIL CLUBUL ROMAN, SC CARISIMA SRL, CNADNR - SA, SC MEDINA TRANS SPEDITION SRL, SC SCALA ASSISTANCE SRL, SC SPEEDY DRIVER SRL, UNTRR, THD MAX INSURANCE SRL, PETER SM 2012.
Lista completă a puctelor de lucru aparţinând partenerilor CNADNR SA poate fi consultată pe site-ul oficial al companiei www.cnadnr.ro.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.