S-a enervat cineva? De ce sa-i dam bani turnatorului Voiculescu?...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 28.02.2016 14:38 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Traian Basescu:

”S-a enervat cineva? Calm, calm...enervarea dauneaza grav sanatatii.
Lista extinsa.
Familia mea nu vrea sa plateasca bani pentru propaganda turnatorului Voiculescu si a acolitilor sai.
Drept pentru care, alaturi de laptele Zuzu, cosmeticele L'Oreal si medicamentul Strepsils, familia mea a adaugat pe lista de produse pe care nu le vom mai cumpara si sprayul de bucatarie Ambipur, pasta de dinti Lacalut si deodorantele Dove pe care le foloseam pina acum. Motivul? Isi fac reclama pe televiziunile Antena 1 si Antena 3. Pe piata, exista si alte produse la fel de bune ca acestea, care nu finanteaza prin publicitate pe turnatorul Voiculescu si pe acolitii sai de la Antena 3.
Ii indemn pe toti simpatizantii mei, cei care zilnic sunt umiliti la Antena 3 pentru ca sunt “basisti”, dar si pe cei care nu sunt “basisti” sa nu mai cumpere aceste marci de produse, care, probabil fara intentie, par a se asocia cu mindrie cu turnatorul Voiculescu si acolitii lui de la Antena 3.
Eu si familia mea nu vrem sa bagam bani in buzunarul turnatorului Voiculescu si al acolitilor sai de la Antena 3. Asta pentru ca banii de publicitate se regasesc in pretul cu care noi cumparam aceste produse din magazine.
De ce sa-i dam bani turnatorului Voiculescu si acolitilor sai de la Antena 3?”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.