Se insoara NICOLAE, NEPOTUL REGELUI MIHAI!... Uite ce SAFIR CU DIAMANTE a primit PRINTESA!... FOTO

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.08.2017 10:04 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Nepotul Regelui Mihai se insoara, a anunţat chiar Nicolae, dupa numele civil Nicholas de Roumanie Medforth Mills, pe contul de Facebook, casatoria fiind cu binecuvantarea Regelui Mihai.
Aleasa prinţului de 32 de ani se numeşte Alina Maria Binder, are 29 de ani şi este din Bucureşti.

Alina-Maria Binder a fost PR la Aircraft Owners and Pilot Association of Romania, Media Relations Director la Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) Filiala Germania.
A studiat la Masterat S.N.S.P.A. - Relatii internationale si integrare europeana, Economics & International Affairs la Academy of Economic Studies, Bucharest, Romania, la Kommunikationswissenschaft la Ludwig Maximilian University of Munich, dar şi la Colegiul National I.L. Caragiale şi la Scoala de Muzica si Arte Plastice Nr 4.

”Alina este o persoana foarte speciala pentru mine si imi doresc ca impreuna sa pasim intr-un nou si asumat capitol al vietii noastre ... De asemenea, suntem increzatori ca valorile morale pe care le-am mostenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit impreuna” - spune Nicolae.

Nepotul Regelui Mihai spune ca a cerut-o in casatorie pe Alina Maria Binder, in urma cu o luna, in timpul vacanţei petrecute impreuna in Cornwall.
Inelul de logodna, safir cu diamante, este datat 29 iulie 2017.

Nunta va avea loc in vara anului 2018.
Alina Maria Binder si nepotul Regelui Mihai s-au cunoscut in urma cu doi ani, exact in 29 iulie, de aceea i-a cerut mana in aceasta zi.

La varsta de 25 de ani, Nicolae a primit titlul de principe.
La 1 august 2015, i-a fost retras titlul si a fost exclus din linia de succesiune la Tronul Romaniei.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.