Sfântu Victor Ponta de la PSD şi infractoru Klaus Iohannis care a încălecat justiţia!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 08.04.2016 10:57 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

”Bun - deci acum, daca suntem toti egali in Romania si daca se respecta ceea ce s-a intamplat in cazul altora, urmeaza sa :
1. DNA sa ceara inceperea urmaririi penale contra Dlui Klaus Iohannis pt savarsirea infractiunii de "Conflict de interese" prevazuta de Art. 301 din Noul Cod Penal deoarece "in exercitatea atributiilor de servici ... a participat la luarea unei decizii .. prin care s-a obtinut un folos patrimonial pentru o persoana cu care s-a aflat in raporturi comerciale sau de munca in ultimii 5 ani"
2. Tinerii frumosi si liberi care au cerut "un altfel de politica" vor iesi diseara in strada sa ceara demisia Presedintelui vinovat ( asa cum fac in aceste zile in Brazilia, Franta, etc)
3. Cu ocazia demisiei Dl Iohannis va fi cercetat penal si pentru fals si uz de fals , fapte comise in vederea obtinerii in mod fraudulos a unei case in Sibiu, asa cum a stabilit deja prin hotarare definitiva Curtea de Apel Brasov / si sigur va fi solicitat de catre ANAF sa restituie suma de 600 milioane incasata fara drept ca si chirie pentru casa obtinuta in mod fraudulos
Eu cred ca Romania este un stat de drept in care toti suntem egali in fata legii si raspundem pentru faptele noastre - sau NU?!?”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.