Si guvernele PSD au tot facut strategii si planuri cincinale! Dar nici PSD nu le-a luat in serios!!!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 05.07.2016 12:51 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Victor Ponta:

”Vad ca iar facem Conferinte Mamut si anuntam Planuri Cincinale de Dezvoltare bla bla a Romaniei- vorbe goale pe care nici macar cei care le anunta nu le iau in serios pentru ca nu se bazeaza pe nimic serios si concret - exact ce vedem in ultimii doi ani in Regimul "Iohannis " - sa fie bine sa nu fie rau ( cum nu stie nimeni)!
Intre timp lumea se misca fara sa astepte Romania - si pentru noi exista doar doua surse serioase de investitii si dezvoltare pe termen lung - fondurile europene nerambursabile si investitiile facute de China in Megaproiectul "New Silk Road" ( care deja s-a schmbat in OBOR - " one belt one road")!
1. Despre fondurile structurale de la UE stim cum stam / dupa ce am reusit cu mari eforturi sa absorbim si 5 miliarde euro in 2015 acum avem absorbite ZERO si responsabili guvernamentali niste caricaturi care dau din gura lozinci politicianiste neavand habar despre subiect / odata cu BREXIT in 2017 se vor taia sume consistente de la ...... Exact , de la tarile neperformante in actualul exercitiu , Romania fiind iar "fruntasa" ca in 2012 - deci DEZASTRU
2. In ce priveste investitiile din Megaproiectul "One belt one road" , dupa Conferinta extraordinara a sefilor de guvern de la Bucuresti in 2013 aveam aprobate deja Proiectul "Cernavoda" ( cca 6 miliarde euro), "Rovinari" ( 1 miliard) , "Tarnita" ( 1,4 miliarde) si posibil "Cablul Submarin" ( cca 800 milioane)! Plus calea ferata rapida Bucuresti- Constanta si Centura Bucuresti - peste 10 miliarde de euro!
Stiti ce s-a facut cu aceste proiecte in 2016 - NIMIC / ce va urma in 2017? NIMIC
In loc sa fim seriosi si destepti si sa folosim fondurile UE si investitiile chineze noi facem Conferinte cu apa de ploaie despre nimic - bla bla e Proiectul de tara al Romaniei in 2016!
Si-au luat tara inapoi si nu fac nimic cu ea - GHINION!”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.