Sistemul mafiot a îngropat legea sănătăţii cu preţul vieţii a mii de români

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 10.04.2016 18:18 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Traian Basescu:

”Ticalosii din sanatate!
Am vazut informatia aparuta in presa despre moartea a 13 tineri, care nu au murit din cauza arsurilor de la Colectiv, ci de septicemie din cauza infectiilor din spitale. Se numesc infectii nosocomiale.
In timpul mandatului, mi-am dat seama ca sistemul de sanatate este aproape de dezastru. Am cerut unei comisii de mari specialisti romani, condusa de Prof.Dr. Cristian Vladescu, sa faca un Raport Diagnostic si apoi o noua lege a sanatatii care sa creeze competitie, control al cheltuielilor si acces al finantarilor private. Raportul comisiei a fost gata in 2009, iar legea a fost gata la sfirsitul anului 2011.
In Raportul Comisiei, la pagina 34 este scris: “Infectiile nosocomiale revin periodic, cu consecinte care merg pina la decesul pacientilor si in special al celor mai sensibili (ex. arsi), nou nascuti si virstnici“. Sunt mii de oameni care mor anual in spitale din cauza acestor infectii, iar ticalosii care au gestionat tragedia de la Colectiv au stiut realitatea spitalelor noastre.
Iar, despre lege, ce sa mai vorbim. Sistemul mafiot din sanatate si-a gasit exponentii cu care sa stirneasca minia poporului impotriva legii. Recunosc, au cistigat atunci, in ianuarie 2012, si au ingropat noua lege a sanatatii.
Retineti, ticalosilor, ati ingropat legea sanatatii si ati conservat un sistem depasit, dar convenabil voua cu pretul vietii a mii de romani. Pentru asta, v-as judeca.
P.S . Nu ma refer la medicii care muncesc eroic in spitale, ci la cei care administreaza sanatatea”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.