Soferul lui Oprescu, apropiat al clanului Camatarilor, alimentat cu bani publici de administratia Capitalei

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 12.10.2015 13:14 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Administratia Oprescu l-a alimentat ani de zile cu bani publici pe soferul primarului, Cristian Stanca, zis Grenada, condamnat in trecut pentru trafic de droguri si apropiat al clanului Camatarilor, spune Centrul de Investigatii Media.
Insasi Politia Locala, cea care ar trebui sa vegheze la respectarea ordinii in Capitala, a incheiat mai multe contracte prin care zeci de mii de lei au ajuns anual, din 2011 incoace, in conturile unei firme apartinand familiei lui Cristian Stanca, “Grenada”, apropiat al clanului de interlopi din Bucuresti.

In ultimii ani, cele peste o suta de masini ale Directiei Generale de Politie Locala si Control din cadrul Primariei Capitalei au fost spalate si curatate la firma sotiei lui Grenada, care detine o spalatorie auto in Soseaua Viilor din Bucuresti.
Dinamica acestor contracte arata clar cum municipalitatea l-a favorizat ani la rand pe Grenada.

Pana in 2011, spalatul masinilor politistilor si inspectorilor din subordinea lui Oprescu costa doar putin peste 4.000 de lei.

Din 2011, odata ce afacerea a ajuns la Grenada, sumele cheltuite anual la spalatorie au ajuns chiar si de 15 ori mai mari.

Mai multe amanunte pe Centrul de Investigatii Media

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.