Tara in care ministrul Justitiei isi ameninta cetatenii cu puscaria

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 09.06.2015 10:20 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

O ţara in care prim-ministrul, preşedintele Senatului şi ministrul Justiţiei işi permit sa-i ameninţe pe cei din opoziţie cu cercetarea penala, pentru organizarea de manifestari politice şi de proteste in strada, este clar ca sufera de democraţie devianta.

Privind doar cu ceva timp in urma, prin 2012, pe vremea ”dictaturii” lui Traian Basescu, chiar cei care infiereaza cu manie proletara protestele din strada erau in strada şi protestau impotriva... dictaturii. Care, fie vorba intre noi, nu a avut nici un premier şi nici un ministru al Justiţiei care sa ameninţe pe nimeni cu puşcaria...

Declaraţia Anului

Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc:

”Ca ministru al justiţiei mi se pare inadmisibil şi contrar practicilor democratice constituţionale ca PNL sa foloseasca un act de procedura al unui procuror pentru a cere demiterea unui guvern legitim şi a crea instabilitate politica majora.
Este impotriva tuturor angajamentelor asumate de Romania cu partenerii sai europeni şi transatlantici ca PNL sa foloseasca justiţia pentru a-şi rezolva incapacitatea de a convinge populaţia şi membrii Parlamentului cu un program politic solid, coerent care sa ajute Romania şi nicidecum sa o intoarca acolo unde se afla in anii 2009-2011.
Atrag totodata atenţia liderilor PNL ca organizarea de manifestari politice ilegale in scopul impiedicarii exercitarii puterii de catre Parlament sau Guvern poate atrage raspunderea penala.

Robert Marius Cazanciuc
Ministrul Justiţiei”
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.