TARA lui PSD. 45 % dintre ROMANI voteaza in 2016 tot cu PSD!!!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 02.10.2016 16:18 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Sondajul de opinie Kantar TNS, realizat la comanda USR, confirma faptul ca valul creat in Bucuresti la alegerile locale se extinde in tara. Potrivit datelor, USR este a treia forta politica din Romania cu 10%, dupa PSD 45% si PNL 25%. Acestea sunt optiunile persoanelor care declara ca sigur merg la vot si ca s-au decis cu cine sa voteze, in procent de 56%. USR este urmat de ALDE cu 7%, UDMR cu 5%, PMP cu 4% si PRU cu 1%.

Sondajul a fost realizat in perioada 14-23 septembrie 2016 prin metoda CATI, pe un eşantion aleator de 1001 persoane, reprezentativ pentru populaţia rezidenta in Romania, conform INS, in varsta de 18 ani şi peste, şi pe un esantion suplimentar de 500 persoane cu reşedinta in oraşele mari (peste 150.000 locuitori). Datele prezentate au fost ponderate pentru a corespunde structurii populaţiei adulte rezidente in Romania, cu o eroare de eşantionare maxima de ±3,2%.

Kantar TNS este casa de sondaje care a realizat sondajele USR in campania pentru alegerile locale din Bucuresti, cu rezultatele cele mai apropiate cele din alegeri. Kantar TNS este si compania care a anticipat rezultatele referendumului privind iesirea Marii Britanii din UE.

 
 
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.