Teroristul lui Saddam Hussein prins la Bucuresti

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 15.12.2012 13:15 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală efectueaza cercetari fata de inculpatul KHZR KARIM FRIAD, 38 de ani, cetatean irakian, pentru săvârşirea infracţiunilor prev. de art.2 alin.1 pct.1 din Legea nr.61/1991 şi art.32 alin.1 lit. Ť g ť in ref. la art.32 alin.1 lit. Ť a ť din Legea 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului.

 În mod concret, la data de 13 decembrie 2012, inculpatul KHZR KARIM FRIAD a fost depistat in flagrant delict, pe raza municipiului Bucuresti, in zona sediului ambasadei Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, avand asupra sa un cuţit cu lungimea de 22 cm.

 Din cercetari a rezultat ca inculpatul, adept al regimului Sadam Hussein, s-a deplasat pe teritoriul României in scopul săvârşirii de acte teroriste, respectiv cu intenţia de a comite infracţiuni contra vieţii, integrităţii corporale sau sanatatii unor reprezentanti diplomatici ai Marii Britanii şi S.U.A. în Romania, in semn de protest fata de acţiunile intreprinse de guvernele acestor state pe teritoriul statului irakian.

 La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T., Curtea de Apel Bucureşti a dispus arestarea preventiva a inculpatului pentru o perioada de 29 de zile.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.