Timisoara, Cluj si Brasov trimit autofreze si senilate in Oltenia, Moldova si Dobrogea

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 17.01.2016 12:26 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Avand in vedere posibilitatea extinderii “COD PORTOCALIU ninsori abundente şi viscol” pentru zona Oltenia, sudul Moldovei şi Dobrogea, conducerea CNADNR a decis relocarea de la DRDP Timişoara, DRDP Cluj şi DRDP Braşov a şase autofreze şi trei şenilate, astfel incat pe langa cele existente, numarul total de utilaje cu care se va acţiona in zonele afectate va fi de 32 de autofreze şi 5 şenilate.
 
Utilajele au fost relocate astfel: La DRDP Bucureşti – Autostrada A2 – Lehliu; SDN Buzau; La DRDP Constanţa – Autostrada A2 – Lehliu – Feteşti; La SDN Constanţa, SDN Slobozia; SDN Tulcea.
 
De asemenea, CNADNR precizeaza ca in funcţie de informariile transmise de ANM, CNADNR va actualiza situaţia restricţiilor şi a inchiderilor de autostrazi şi drumuri naţionale.
 
De asemenea, CNADNR roaga participantii la trafic sa se informeze inainte de plecarea la drum asupra starii retelei de drumuri nationale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarna, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA (www.cnadnr.ro/ Situatia Drumurilor Nationale.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.