TOMBEROANELE ROMANIEI. Cine nu vrea ca PRIMARII sa fie ALESI in DOUA TURURI?... PSD, ALDE, UDMR si... PNL!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 05.09.2017 23:25 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Declaraţia Zilei

Ciprian Ciucu:

”Poziţia politica a PNL, cea asumata, este de a face tot ce ţine de noi pentru a alege primarii in doua tururi! Cu vot politic in interiorul partidului, cu proiect de lege iniţiat, cu tot tacamul, cum se face.

Eu susţin poziţia partidului! Dar, mi se pare normal, ca şi reprezentanţii PNL din Comisia de Administraţie din Senat, sa voteze conform deciziei partidului. Inca o data, noi PNL am iniţiat acest proiect!

Imi spuneţi şi mie dar şi electoratului nostru, dragi colegi, care au fost motivele pentru care n-aţi fost in Comisie şi sa ne susţineţi proiectul? Şi cum de vicepreşedintele comisiei, liberalul Cornel Popa, s-a abţinut, in loc sa voteze pentru?

Inţeleg ca situaţia a fost aşa...
PSD, ALDE, UDMR - impotriva
PNL - abţinere (1 vot, 2 absenţe)
USR - pentru (1 vot)

Dragi colegi, USR a aparut pentru ca noi facem lucrurile cu jumatate de masura. Oamenii ne vor coerenţi şi fermi, mereu pe baricade. Cand vom inţelege acest lucru, cand vom pune interesele publice (votul intr-un singur tur este absurd şi nu asigura reprezentare) şi ale partidului, inaintea confortului personal, atunci vom caştiga alegerile. Altfel, de ce ne-ar mai vota romanii? De ce am merita sa caştigam alegerile?”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.