Tovarasi si camarade: Aplauzeee pentru... A ROMANIAN STAR!

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 16.12.2015 13:02 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Publicaţia New Europe i-a dedicat un articol elogios comisarului Corina Cretu, amintind de presa fulminanta de pe vremea organului PCR, Scanteia.
Elogiul vine dupa ce Corina Creţu a fost discreditata, fiind acuzata de foştii angajaţi ca ar fi abuzat de staff-ul cabinetului pentru treburi personale, dupa ce a şi pus pe liber mai bine de jumatate.
Numai ca New Europe este o publicaţie unde chiar Corina Creţu a publicat in trecut, fiind cunoscute relaţiile de colaborare dintre patronii greci ai publicaţiei şi... Dan Voiculescu.

New Europe: ”Corina Cretu: A Romanian star”...

”Corina Creţu, comisar european pentru politici regionale, are o cariera indelungata in politica. De la jurnalist la diplomat, la europarlamentar, şi acum comisar, ea a depaşit obstacole care s-ar fi dovedit periculoase pentru cariera oricarui politician, mai ales a unei femei.
La varsta de 14 ani, Corina Creţu şi-a pierdut un ochi, ceea ce, pe langa faptul ca i-a distrus cariera de baschetbalista, a devenit o provocare suplimentara pe care avea s-o depaşeasca accedand la varful politicii Uniunii Europene.(...)
Nascuta in 1967 la Bucureşti, Romania, Creţu a inclinat spre politica de stanga de la tatal ei, care a crescut intr-un sat din Transilvania in timpul Razboiului Rece.(...)
Popularitatea de jurnalist a lui Creţu a crescut dupa obţinerea unei declaraţii valoroase de la Bill Clinton, despre integrarea romaneasca şi a caştigat favoarea preşedintelui roman Ion Iliescu.
Un accident rutier grav a ţinut-o insa deoparte mai multe luni şi, in perioada de recuperare, Iliescu a invitat-o sa se ocupe de relaţia cu presa pentru administraţia sa.
Corina Creţu nu a revenit niciodata la jurnalism. A lucrat pentru Iliescu ca purtator de cuvant, scriitor de discursuri şi redactor anonim pentru memoriile lui.(...)
Cioloş a pierdut batalia pentru a deveni comisar, dar ascensiunea sa recenta la varful politicii romaneşti şi numirea sa in funcţia de prim-ministru o pune pe Corina Creţu in faţa unui om ranchiunos. Antipatia personala a lui Cioloş faţa de Creţu nu este un secret, dar poate ca interesele ţarii sale ar trebui sa aiba prioritate.
Opunandu-se lui Creţu, Cioloş infrunta in mod direct o Comisie Europeana care continua sa-i acorde acesteia sprijin deplin şi care, in fapt, i-a respins candidatura de la bun inceput”...

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.