Traian Basescu, atac dur la Ponta si Iohannis. Vezi ce spune!...

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 24.04.2015 15:42 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Traian Basescu:

De aproape o luna, cetateanul roman Iulian Gheorghe a fost rapit in Burkina Faso. Este drept ca presedintele tarii si premierul isi aduc aminte de acest lucru doar daca sunt intrebati de presa. Si pe acest fond, de citeva zile in spatiul public revine episodul rapirii ziaristilor din Irak.
Iar pentru a masca dezinteresul pentru soarta romanului rapit, reteta propagandei este sa scoata cite un palavragiu la televizor care sa presupuna cit de ilegal au fost recuperati cei trei ziaristi rapiti in Irak in 2005 si sa faca tot soiul de conexiuni fara nici o legatura cu realitatea, legate de traficul de armament sau de beneficii banesti obtinute de pe urma rapirii ziaristilor.
Probabil cei care l-au ajutat pe Omar Haysam sa fuga din tara n-or sa-mi ierte niciodata ca mi-am asumat recuperarea ziaristilor cu devoalarea acţiunii ticaloase a unui sirian devenit cetaţean roman si la un pas sa devina deputat PSD. Dar daca ceva le-a stirnit furia, acest lucru a fostn readucerea in tara a lui Omar Haysam. Daca as mai fi avut ceva timp si Mohamed Munaf, alt ticalos, ar fi fost recuperat cu toata cetatenia lui americana.
Eu am tratat rapirea cetatenilor romani ca fiind o agresiune terorista la adresa statului si am actionat in consecinta. Altii, isi ascund indiferenta si neputinta la umbra celulelor de criza de la MAE sau a unor palavragii obsedati chemaţi pe la televiziuni. Dar retineti : daca gruparile teroriste vor simti ca suntem indiferenti sau neputinciosi, vom avea tot mai multi cetateni rapiti aiurea prin lume.
Aşa ca, domnilor Ponta şi Iohannis treziţi-va şi puneţi in mişcare toata forţa instituţiilor statului. Daca nu ştiţi, va spun eu ca este imposibil sa nu avem resurse in Africa de West. Nu faceţi din Iulian Gheorghe simbolul neputinţei voastre şi a Romaniei, pentru ca vor plati romani nevinovaţi, nu voi.
 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.