Traian Basescu: Liberalul rosu si romanii din diaspora

Scris de Coriolan Onescu | Publicat in 21.04.2015 12:31 | Publicat in NATIONAL | Tipareste pagina

Traian Basescu:

Am vazut si auzit declaratiile “liberalului rosu“ cu referire la mici si bere sau la vinzarea voturilor pe care ar face-o romanii din strainatate.
Este evident ca nu stie nimic despre cele 5,2 milioane de romani traitori in afara frontierelor care n-au plecat la munca de bine ce le era, care au sufletul pirjolit de dorul de casa si sunt cetateni romani .
El crede ca totul se tranzactioneaza, inclusiv sufletul sau dragostea de tara. Si pentru ca vorbeste de cumparat voturi, o sa-i amintesc ca in 2008, cind a distrus finantele tarii pentru a cumpara voturi cu bani publici (ce ironie ca tocmai el sa vorbeasca de cumparat voturi), tara a fost salvata chiar de remiterile romanilor din diaspora pe care acum ii desconsidera.
Pe 16 noiembrie 2014, romanii din diaspora au catalizat votul impotriva imposturii.
Probabil “liberalul rosu” vrea sa joace pina la capat partitura scrisa de plagiator.
Partidele politice au obligatia sa le asigure exercitarea dreptului la vot. Altfel, risca o reactie imprevizibila a electoratului in 2016.
Oare de ce PSD-istii lui Ponta si PNL-listii lui Iohannis, cot la cot, in Parlament, au respins legea votului prin corespondenta initiata de Eugen Tomac? O fi un USL-ul deghizat ?
Pe mine, personal, nu ma mai intereseaza voturile, dar tara da, iar romanii din diaspora sunt parte din tara. Lasati-i sa voteze.

 
 

Tu ce parere ai ?


 

Ti-a placut articolul?

Daca informatia ti s-a parut interesanta, distribuie link-ul si prietenilor.